ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН ИНФОРМИРА КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

...
22.04.2024 / 11:01

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 19.04.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 22.04.2024 Г.

 

Сливен: Специализирана операция по противодействие на наркоразпространението е проведена на 19 април. Акцията е разпоредена от началника на РУ-Сливен и е проведена на територията, обслужвана от управлението. Извършени са проверки на превозни средства, частни адреси и обходи в жилищни райони и в малките населени места на община Сливен. В хода на операцията са установени случаи на притежание и производство на наркотични вещества. Задържани са двама мъже на 22 и 40 години. Работата по случаите продължава. Образувани са две досъдебни производство.

 

 

 

30-годишен мъж от село Трапоклово, е хванат да управлява лек автомобил „Ауди А8“ след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена в село Блатец на 21 април в 00,10 часа от нощния патрулен екип на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен. Пробата за употреба на наркотични вещества, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

На 20 април, около 15,50 часа, е получен сигнал от ЦСМП-Сливен за приета 72-годишна жена, пострадала при потно произшествие. Полицейските служители установяват, че малко по-рано същия ден 74-годишен мъж, по непредпазливост при движение на заден ход, е ударил съпругата си. Инцидентът е станал на черен път във вилната зона на град Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

Нова Загора: В РУ-Нова Загора е започнато бързо производство за управление на лек автомобил с поставени регистрационни номера, издадени за друго превозно средство. Проверката е извършена на 21 април в 01,00 часа от нощния патрулен екип на РУ-Нова Загора. В кв. „Шести“ е спрян лек автомобил „Фолксваген Голф“ с поставени две различни регистрационни табели, издадени за „Мерцедес“ и „Фиат Браво“. Водачът е неправоспособен на 20 години от град Нова Загора.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев